Фасилити Мениджмънт

Фасилити Мениджмънт

Управлението и поддръжката на сгради от всякакъв тип е немалка отговорност или тя изисква професионална намеса. Фасилити мениджмънт е услуга,  която осигурява максилална ефективност за постигането и организирането на всичко това, тъй като обединява взаимосвързани дейности и ресурси като например:

  • 24 часова охрана/поритери
  • Професионално абонаментно почистване
  • Поддръжка на зелени площи
  • Поддръжка на асансьори
  • Техническа поддръжка
  • Поддръжка на басейни
  • Ремонтни дейности

Фасилити мениджмънт включва разнообразни услуги, които представляват интеграция на множество процеси в една организация, което гарантира по-качествена поддръжка. Резултатът е, че основната дейност се подпомага и подобрява, а  ефективността е значително по-висока.

В случай, че се възползвате от нашето предложение  ще постигнете съкращаване на необходимостта от разговори със стотици подизпълнители, служители на различни институции и организацията на други дейности като сведете всичко това  до един доставчик и една месечна фактура. Освен всичко по този начин ще имате възможността и да имате по-ясна финансова справка за приходите и разходите на Вашите обекти, тъй като нашето централно звено ще координира бюджетирането, свързано с управлението и поддръжката на Вашите сгради.

Имайте предвид, че ние работим, адаптирайки се към изискванията и особеностите на нашите клиенти като целта ни е да чувствате максимален комфорт, тъй като гледаме дългосрочно на Вас.

За допълнително информация и оферти не се притеснявайте да се свържете с нас.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!