Входове БГ

“Входове БГ” ЕООД е фирма, занимаваща се с управление и поддръжка на сгради или така наречената услуга “Професионално Домоуправител”.

 

Здравейте,

Фирма „Входове БГ“ EООД е специализирана в Управление и Поддръжка на Етажни собствености. Развиваме дейността си в тази област от 2010 г. Входове БГ е едно от всичките ни превъплащения на българския пазар, създадена е през 2012 г. Имаме дългогодишен опит в сферата на услугата „Професионален Домоуправител“. Към настоящия момент предлагаме своите услуги за над 3500 домове в режим на ЕС, с които имаме сключени договори за абонаментно управление и поддръжка. На база знанията, които придобихме сме изградили СИСТЕМА, работеща за самия вход по начин, по който успяваме да задоволим и най-високите очаквания.

Защо да изберете нас?

Фирма Входове БГ е с млад и иновативен екип, стремящ се да откликне на индивидуалните потребности на всеки клиент. Един от основните принципи, по които се ръководим в работата си е коректността. Поради този факт държим всеки, който е наш или бъдещ клиент да е информиран, че спазваме всички законови разпоредби, а в действията си се осланяме на ЗУЕС. Входове БГ е регистриран администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) . За нас е изключително важно нашите клиенти да са сигурни, че предоставяйки ни дадена информация ще бъдат защитени от злоупотреби. Работата с нашата фирма Ви гарантира спокойствие, комфорт и максимален стремеж от наша страна за задоволяване на нуждите на ЕС.

Удостоверение за администратори на лични данни – фирма “Входове БГ” ЕООД.

НАШАТА МИСИЯ

Основната ни цел е да създадем мрежа от хора, които ни харесват и ни се доверяват, тъй като ние се стремим да работим дългосрочно с тях. Фирма Входове БГ е избрала своя път за осъществяването на целта си, а именно да поставяме интересите и комфорта на клиентите пред своите собствени. Опитът, който сме придобили в сферата на Управление и Поддръжка на ЕС е причина девизът ни да е: „Дай, за да получиш“. Често сме се убеждавали, че ако даваш повече, отколкото получаваш, ако надхвърляш очакванията на хората, то няма да има разочаровани и ще получиш още повече! Също така нашата фирма гледа на проблемите, които възникват по време на работния процес като шанс за доусъвършенстване. Защото всеки ден ние научаваме нещо ново и се стремим да заемем едно от първите места на българския пазар. 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!