Как да наемем Професионален Домоуправител?

 Услугата Професионален домоуправител набира все по-голяма популярност, тъй като всеки е изморен от трудностите в ежедневието и никой няма желание в края на деня да се занимава с общите болежки на входа. И тук изниква въпросът – как става наеменето на професионален домоуправител?

   Всъщност процедурата е много проста. Нужно е да се свика законно Общо събрание със съответните точки в дневния ред и съответно да се гласуват положително. За да бъде легитимно общото събрание, трябва да присъстват на обявения ден и час представители на най-малко 67 % от идеалните части на сградата. Ако не се съберат толкова хора, събранието се отлага с 1 час, след което решение за наемане на домоуправител се взема само от присъстващите представители на етажната собственост, независимо от техния брой (чл. 15 от Закона за управление на етажната собственост).

   По желание на собствениците свикващи събранието, може бъде поканен представител на VHODOVE.bg, за да презентира предлаганата услуга и да отговори на въпросите, които може да възникнат.

  • Всеки собственик има правото да свика Общо събрание съгласно чл. 12 или чл. 13 от ЗУЕС.

За допълнителна информация не се притеснявайте да се свържете с нас.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!