Клиентска система

    Компанията се развива успешно в областта на управление и поддръжка на Етажни собствености. С цел подобряване на предлаганите услугите и качеството им,  управителят на Входове БГ ЕООД е инвестирал време и усилия, за да се изгради автентична софтуерна система. Последната е в услуга, както на поддържаните от фирмата жилищни сгради и комплекси, така и на служителите й.

   В резултат ефективността на работния процес се подобрява осезаемо. Вложеният капитал и усилия се увенчават с успех. Ето защо  фирма Входове БГ предпиема стъпка- напред,  създавайки специално проектирана клиентска софтуерна система. Тя е замислена да бъде изцяло в услуга на клиентите ни и също така е предназначена за тяхно максимално улеснениеи прозрачност.

Въпросната клиентска система действа по-следния начин:

  • Всеки един от клиентите ни, който е предоставил електонна си поща, получава мейл. В него се съдържа необходимата информация, чрез която всеки от обитателите на дадена ЕС има възможността да създаде свой индивидуален профил. След създаването му потребителят или още даденият клиент автоматично има достъп до цялата информация, отнасяща се за апартамента му. Като по всяко време има възможността да следи кои месечни такси към ЕС е заплатил, както и обратното- какво се дължи към ЕС. Освен всичко това клиентите ни имат достъп до ред документи, касаещи управлениети и поддръжката на тяхната ЕС като например протоколите от Общи събрания, договори и други документи.
  • Крайната цел на поредната инвестиция от фирма Входове БГ, в лицето на нейния управител, е всеки един  от нашите клиенти да има досег до информация, разкриваща всяка една дейност извършвана в дадена ЕС, поддържана и управлявана от нас. Отчет за направените приходи и направените разходи с прикачени сканирани разходни документи, както и наличната КАСА на Етажната собственост в Реално Време. По този начин ние се стремим да защитаваме един от основните си принципи, а именно да се ръководим в работата си от коректност и откритост. Обикновено резултатът е, че нашите клиенти се чувстват сигурни и защитени от злоупотреби.

От друга страна фирма "Входове БГ" ЕООД се бори, за да защити девиза си: „ Дай, за да получиш“. Често сме се убеждавали, че ако даваш повече, отколкото получаваш, ако надхвърляш очакванията на хората, то няма да има разочаровани и ще получиш още повече!

 

www.clients.vhodove.bg

Нагоре

© 2012  Всички права запазени.